Woefkesranch hat bereits 2168 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die Woefkesranch von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 4.99/5 basierend auf 454 Bewertungen

Murphy – Welsh Corgi Pembroke

review for Woefkesranch - by ,Posted on Dezember 26th, 2019
5/ 5stars
Murphy vous souhaitent des bonnes fêtes 😊🐶🎄




ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke




Update Bailey

review for Woefkesranch - by ,Posted on Dezember 21st, 2019
5/ 5stars

Hallo, 

Onze Bailey is nu 5 maanden, hij is een vrolijke, energieke (en ondeugende) pup. Hij is super sociaal naar andere mensen en honden en is (meestal) flink tijdens de puppylessen. 😃

We zijn jullie super dankbaar voor onze kleine rakker!

Hier een paar foto’s van hem:



ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke




Mil – Welsh Corgi Pembroke

review for Woefkesranch - by ,Posted on September 23rd, 2019
5/ 5stars

 

Hallo,
Enkele foto’s van de Mil (drie maand oud)
Mvg


Welsh corgi pembroke




Corgi

review for Woefkesranch - by ,Posted on September 22nd, 2019
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Kathleen Lauwers [mailto:] Verzonden: zondag 22 september 2019 9:24 Aan: Onderwerp: Yann Lauwers



Welsh corgi pembroke




Poncho – Welsh Corgi Pembroke

review for Woefkesranch - by ,Posted on September 17th, 2019
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Nathalie Galland [mailto:] Verzonden: dinsdag 17 september 2019 0:23 Aan: Onderwerp: Poncho
1. Poncho neemt de trein (ook de bus, de metro en de kusttram) 2. Poncho in de tent (camping in Zwarte Woud) 3. Poncho op zijn zetel
Een flinke babelaar 😁😀🤗
Groetjes van de hele familie!
Envoyé depuis mon mobile Huawei



Welsh corgi pembroke




Corgi – Glesga – 1 an

review for Woefkesranch - by ,Posted on August 2nd, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi – Glesga – 1 an

review for Woefkesranch - by ,Posted on August 1st, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi: Sonny – 6 months

review for Woefkesranch - by ,Posted on April 1st, 2019
5/ 5stars

Hello Marleen,

We hope you are doing well. Today Sonny is 6 months old and he is doing great. He is a little rascal, but we adore him and give to him all the time we have. He loves food, games, and sticks! I send you here below some recent pictures of him.

All the best,

Margareta & Pietro



Welsh corgi pembroke




Corgi: Ziggy 1 jaar (28 januari)

review for Woefkesranch - by ,Posted on Januar 28th, 2019
5/ 5stars

Goeieavond woefkesranch.

Vandaag is ziggy 1 geworden 🙂

Wij zijn jullie nog steeds super dankbaar voor ons pracht hondje ziggy. Ze doet het super. 2 weken geleden is ze voor het eerst loops geworden. Maar aan haar karakter merken we niks anders dan normaal. Ze is nog steeds de knuffel corgi van de buurt die zeer erg van aandacht houd. En van mensen. Iedereen is haar beste vriend en daar loopt ze dan ook kwispelend naar toe.

Ik zal een paar foto, ’s toevoegen

Verzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon



Welsh corgi pembroke




klanten – corgi

review for Woefkesranch - by ,Posted on Januar 28th, 2019
5/ 5stars

Hij is vrij klein gebleven.

Hele mooie hond is het.

En ongelofelijk goed karakter



Welsh corgi pembroke







0 0 0