Woefkesranch hat bereits 2079 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die Welsh corgi pembroke von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 5/5 basierend auf 46 Bewertungen

Mil – Welsh Corgi Pembroke

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on September 23rd, 2019
5/ 5stars

 

Hallo,
Enkele foto’s van de Mil (drie maand oud)
Mvg


Welsh corgi pembroke




Corgi

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on September 22nd, 2019
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Kathleen Lauwers [mailto:] Verzonden: zondag 22 september 2019 9:24 Aan: Onderwerp: Yann Lauwers



Welsh corgi pembroke




Poncho – Welsh Corgi Pembroke

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on September 17th, 2019
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Nathalie Galland [mailto:] Verzonden: dinsdag 17 september 2019 0:23 Aan: Onderwerp: Poncho
1. Poncho neemt de trein (ook de bus, de metro en de kusttram) 2. Poncho in de tent (camping in Zwarte Woud) 3. Poncho op zijn zetel
Een flinke babelaar 😁😀🤗
Groetjes van de hele familie!
Envoyé depuis mon mobile Huawei



Welsh corgi pembroke




Corgi – Glesga – 1 an

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on August 2nd, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi – Glesga – 1 an

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on August 1st, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi: Sonny – 6 months

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on April 1st, 2019
5/ 5stars

Hello Marleen,

We hope you are doing well. Today Sonny is 6 months old and he is doing great. He is a little rascal, but we adore him and give to him all the time we have. He loves food, games, and sticks! I send you here below some recent pictures of him.

All the best,

Margareta & Pietro



Welsh corgi pembroke




Corgi: Ziggy 1 jaar (28 januari)

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on Januar 28th, 2019
5/ 5stars

Goeieavond woefkesranch.

Vandaag is ziggy 1 geworden 🙂

Wij zijn jullie nog steeds super dankbaar voor ons pracht hondje ziggy. Ze doet het super. 2 weken geleden is ze voor het eerst loops geworden. Maar aan haar karakter merken we niks anders dan normaal. Ze is nog steeds de knuffel corgi van de buurt die zeer erg van aandacht houd. En van mensen. Iedereen is haar beste vriend en daar loopt ze dan ook kwispelend naar toe.

Ik zal een paar foto, ’s toevoegen

Verzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon



Welsh corgi pembroke




klanten – corgi

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on Januar 28th, 2019
5/ 5stars

Hij is vrij klein gebleven.

Hele mooie hond is het.

En ongelofelijk goed karakter



Welsh corgi pembroke




Welsh Corgi – Poncho

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on Januar 24th, 2019
5/ 5stars

Beste,

Poncho is nu 4 maand oud en groeit wel. Hij heeft de sneeuw ontdekt😊

Hier enkele foto’s.

Groetjes,

Nathalie

Envoyé depuis mon mobile Huawei



Welsh corgi pembroke




Corgi: Basile 1 jaar

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on Januar 8th, 2019
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

 

Bedankt om Basile te feliciteren met zijn eerste verjaardag. Het goed prima met hem.

Hij is opgegroeid tot een lieve, knuffelbare en grappige corgi. Soms kan hij wel heel koppig en eigenwijs zijn,

maar dat maakt het allemaal nog eens extra geweldig. Het is tenslotte een CORGI!

We zouden hem voor geen geld meer kunnen missen.

Ik stuur jullie nog enkele foto’s door.

 

Mvg

Annemie Adam



Welsh corgi pembroke







0 0 0