Woefkesranch hat bereits 2332 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die dachshund von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 3/5 basierend auf Bewertungen

Louise – Dwergteckel

review for dachshund - by ,Posted on Oktober 10th, 2020
5/ 5stars

Bonjour Marleen,

Je voulais vous annoncer la bonne nouvelle : Louise pesait 1,240kg à son arrivée et grâce à vos conseils, ce matin elle pèse 1,410kg 😃.

Il faut bien entendu rester à côté d’elle pour qu’elle mange sans distraction mais depuis vendredi elle a recommencé à manger des croquettes entières et plus en purée.

Passez une belle journée

Véronique



dachshund, teckel




Dwergteckel – Basiel. Vandaag 1jaar. We zijn er zo blij mee!

review for dachshund - by ,Posted on September 21st, 2020
5/ 5stars

Basiel. Vandaag 1jaar. We zijn er zo blij mee!
Jef & Nicole



dachshund, teckel




Teckel – Zig

review for dachshund - by ,Posted on September 16th, 2020
5/ 5stars

Bonjour, 

 

1 an de notre petit teckel Zig. 

Un petit caractère bien trempé, têtue et nous en fait voir de toute les couleurs mais un bonheur de l’avoir parmi nous. 



dachshund, teckel




Bootsman – Dwergteckel

review for dachshund - by ,Posted on September 14th, 2020
5/ 5stars

Onze zonneklopper Bootsman…



dachshund, teckel




Stella – Teckel

review for dachshund - by ,Posted on September 8th, 2020
5/ 5stars

Goede middag,

Bedankt om gisterenavond jullie openingsuren flexibel aan te passen.

Onze puppy is ondertussen volop op verkenning & werd “ Stella “ gedoopt.

Met vriendelijke groeten

 

Koen Vandemoortele

 



dachshund, teckel




Teckel – Louise

review for dachshund - by ,Posted on September 7th, 2020
5/ 5stars

Louise est bien arrivée, le voyage s’est bien passé.

Elle est allée courir dans le jardin de ma sœur et s’est maintenant endormie…



dachshund, teckel




Odette – Teckel

review for dachshund - by ,Posted on August 13th, 2020
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Guy <> Verzonden: woensdag 12 augustus 2020 19:00 Aan: Onderwerp: Odette
Ik ben KO.



dachshund, teckel




Teckel – Louis

review for dachshund - by ,Posted on Juli 3rd, 2020
5/ 5stars

Goedemiddag Marleen en Wannes,

Hierbij enkele foto’s van Louis.  Hij doet het heel goed en is al goed gegroeid.   Is heel actief,  heel lief en een echte deugniet …. onze dikke vriend!

Verstuurd vanaf mijn



dachshund, teckel




Filmpje Louis – Dwergteckel

review for dachshund - by ,Posted on Juli 3rd, 2020
5/ 5stars


dachshund, teckel




Teckel – Lyon

review for dachshund - by ,Posted on Mai 28th, 2020
5/ 5stars

Beste Marleen, hartelijk dank voor de gelukswensen, we hebben deze overgemaakt aan “Lyon”! Hij stelt het supergoed, geen zorgen mee, fijne toffe hond !

In bijlage een fotootje,

Vele groetjes en dank voor het attent bericht,

Ann



dachshund, teckel





Mehr laden