Woefkesranch hat bereits 2023 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die bichon maltais von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 5/5 basierend auf 68 Bewertungen

Maltezer – Roosje

review for bichon maltais - by ,Posted on Juni 30th, 2019
5/ 5stars

Ik ben roosje ik ben al 1 jaar bij mijn lieve baasjes ik heb het naar mijn zin in onze grote tuin. Gr Roosje haar baasjes

Verstuurd vanaf mijn iPhone



bichon maltais, maltese, maltezer




Bichon Maltais

review for bichon maltais - by ,Posted on April 16th, 2019
5/ 5stars

Merci iii 🎂 🤗🤗



bichon maltais, maltese, maltezer




Maltezer – Yankie

review for bichon maltais - by ,Posted on April 1st, 2019
5/ 5stars

beste wat we ooit gedaan hebben! hier in hondje kopen

ondertussen 8maanden geleden en nog altijd super tevreden over!

wat ik haat zijn die rot recensies van mensen die er nooit geweest zijn!

en niet weten hoe ze hier werken!

kan enkel en alleen maar goed over hun spreken!

als ze aan ons vragen waar we ons hondje hebben gekocht

zeg ik met fierheid woefkesranch

en dan scrollen ze soms hun ogen.

maar als ze dan naar ons verhaal luisteren.

willen ze toch vaak de gegevens om ook eens te kijken

want ze zeggen altijd dat we zo lief en schattig hondje hebben.

belangrijkste ons puppie was kern gezond!

liefs dirk sarina femke en silke en een hondenpootje van yankie

Beschrijving: <a href=

Beschrijving: <a href=

 

Beschrijving: <a href=



bichon maltais, maltese, maltezer




Bichons Maltais : Koda et evi

review for bichon maltais - by ,Posted on Februar 27th, 2019
5/ 5stars


bichon maltais, maltese, maltezer




Maltezer – Bowie

review for bichon maltais - by ,Posted on Februar 16th, 2019
5/ 5stars

Beste Wannes en Marleen, Zoals beloofd een berichtje van onze Bowie ( 11-10-2018). Hij is nu 4 maandjes oud en een lekkere deugniet. Was vanaf dag 1 al zo goed als zindelijk op het matje. Is een echte sloopgraag, maar ook een kroelkont. Wij zijn dan ook nog steeds erg blij met deze kleine pluizebol!
Groetjes S



bichon maltais, maltese, maltezer




Melita 1 jaar jong vandaag

review for bichon maltais - by ,Posted on Februar 12th, 2019
5/ 5stars

Melita 1 jaar jong vandaag
Marleen en Wannes,
Ja, Melita 1 jaar jong! Hiep Hiep Hoera!
Hartelijk bedankt voor de verjaardagskaart! Iedere dag zijn wij heel blij met Melita. Wij zijn Marleen en Wannes van Woefkesranch heel dankbaar dat zij Melita in ons leven gebracht hebben.
Dit is alvast een foto van Melita op haar 1ste verjaardag!



bichon maltais, maltese, maltezer




Tess onze maltezer , 2 jaar geleden bij julie aangekocht.

review for bichon maltais - by ,Posted on Januar 6th, 2019
5/ 5stars

Onderwerp: Tess onze maltezer , 2 jaar geleden bij julie aangekocht.
Superveel vriendschap. Onmisbaar in ons gezin!



bichon maltais, maltese, maltezer




Maurice geboren 16April – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on Dezember 29th, 2018
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Kelly Van Quaethem [mailto:] Verzonden: vrijdag 28 december 2018 22:20 Aan: Onderwerp: Maurice geboren 16April
Beste,
Hierbij stuur ik enkele foto’s van Maurice. Geboren bij jullie 16 april’18. Het gaat uitstekend met mij! Ik ben in een zeer warm gezin terecht gekomen waar ze heel goed voor me zorgen! Ik ben zeer speels…ik vind het geweldig om met kindjes te spelen en ben zeer lief!😊 Ik krijg lekker eten en water🐾 ik hoop in dit warm gezin nog veel jaartjes te mogen blijven want mijn baasjes zorgen heel goed voor mij! 👍dikke poot van Maurice!🐾😊



bichon maltais, maltese, maltezer




Diva – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on Dezember 26th, 2018
5/ 5stars

Wannes en familie,

Beste wensen voor 2019 vanwege DIVA en gans de familie.
Bijna één jaar en ze heeft haar kerststrikje aangedaan🐕

Mvg,D


bichon maltais, maltese, maltezer




Hallo woef woef van Melita

review for bichon maltais - by ,Posted on Oktober 11th, 2018
5/ 5stars

Hallo Woefkesranch team, Even een berichtje van Melita. Zij blaft woef woef om jullie te begroeten. Melita heeft al vele avonturen beleefd in haar korte bestaan. Morgen wordt ze 8 maanden en ze hoopt dat het goed met jullie gaat. Hartelijke groeten van Melita, Martina en Helena



bichon maltais, maltese, maltezer