Woefkesranch hat bereits 2168 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die labradoodle von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 5/5 basierend auf 27 Bewertungen

Jack – Labradoodle

review for labradoodle - by ,Posted on Dezember 21st, 2019
5/ 5stars

 

Als onze goede wensen sneeuwvlokjes waren dan stuurden wij jullie

een enorme sneeuwbui!!!

 

Lieve kerstgroetjes,

Familie N. en Jack

 

 



labradoodle




Swizz – Labradoodle

review for labradoodle - by ,Posted on Dezember 17th, 2019
5/ 5stars

Hoi Marleen en co,
Ondanks alle negatieve commentaar die op het web over de Woefkesranch te lezen is, willen wij een positieve boodschap brengen. Onze Swizz is ondertussen een half jaar en een ontzettend lieve, hevige, speelse pup. Hij is sterk, gezond en zo ongeveer de meest schattige doodle ter wereld! Dankjewel voor dit prachtige beestje!
Groetjes
Katrien, Koen en Karel

Verstuurd vanaf mijn iPhone



labradoodle




Labradoodle MOKE

review for labradoodle - by ,Posted on September 17th, 2019
5/ 5stars

Bonjour MOKE  se porte bien mais pas facile à prendre en photo

 bonne soirée à vous Serge Mulders



labradoodle




Cooper – Labradoodle

review for labradoodle - by ,Posted on April 15th, 2019
5/ 5stars


labradoodle




Henry – Labradoodle

review for labradoodle - by ,Posted on April 11th, 2019
5/ 5stars

Bonjour voici des photos de « Henry » né le 8/2



labradoodle




Labradoodle –

review for labradoodle - by ,Posted on März 2nd, 2019
5/ 5stars

Hij is nu rond de 35-40 cm denk ik!

 

Hij is schitterend, zeer lieve hond en zeer intelligent

Hij zal volgende week donderdag 6 maanden worden.

Groetjes , Neil



labradoodle




Alfie, our Labradoodle.

review for labradoodle - by ,Posted on Januar 3rd, 2019
5/ 5stars

Hallo Marlene and Wannes

Our Alfie will be one year old on the 10th October.
We have enjoyed every minute he has been with us in spite of challenging puppy antics !
He loves everybody including our 10 grandchildren and is on good terms with our two cats.
I would like to share some photos with you so you can see how he has grown into a fine dog since you last saw him at 8 weeks old.
Thank you very much for our new friend
Best wishes
Emer and Kevin Leydon


labradoodle




Jack – Labradoodle

review for labradoodle - by ,Posted on August 27th, 2018
5/ 5stars

Hello allemaal,

 

Jack werd op 20 augustus 1 jaar, hij is van een schattige puppy opgegroeid tot een superleuke hond!!

Jack is altijd vrolijk en heel aanhankelijk. Hij is supperlief en sociaal met andere mensen en kinderen. Ook met andere honden. Wij vinden het daarom zo erg dat jullie negatieve reakties krijgen van Ann Lemmens. Ze mag gerust eens komen kijken naar onze Jack.

Wij willen jullie verrassen met een leuk filmpje en recente foto’s van Jack.

Hij is een kleine labradoodle met een groot hart.

 

 

Beste groeten

Familie N



labradoodle




Labradoodle – Jack

review for labradoodle - by ,Posted on Dezember 29th, 2017
5/ 5stars

Beste Marleen, Erik, Dries en Wannes.

Wij sturen jullie hierbij 2 foto’s van Jack op, zo kunnen jullie zien hoe schattig hij is! Jack is een vrolijke, speelse, aanhankelijke en superlieve hond. Echt een schat van een hond, hij was de laatste die overgebleven was van jullie nestje labra-doodles (geboortedatum 20/8/2017)

Onze beste wensen voor een schitterend 2018 vol lieve verrassingen!

Jean-Pierre en Evelyn



labradoodle




Alfie, our Labradoodle.

review for labradoodle - by ,Posted on Dezember 18th, 2017
5/ 5stars

Hallo Marlene and Wannes

Our Alfie will be one year old on the 10th October.
We have enjoyed every minute he has been with us in spite of challenging puppy antics !
He loves everybody including our 10 grandchildren and is on good terms with our two cats.
I would like to share some photos with you so you can see how he has grown into a fine dog since you last saw him at 8 weeks old.
Thank you very much for our new friend
Best wishes
Emer and Kevin Leydon


labradoodle







0 0 0