Woefkesranch hat bereits 2079 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die berger allemand von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 5/5 basierend auf 47 Bewertungen

Duitse herder Rex

review for berger allemand - by ,Posted on Oktober 8th, 2019
5/ 5stars

 

Van: Grainné McGrath [mailto:]
Verzonden: zaterdag 28 september 2019 14:54
Aan: Marleen – Woefkesranch
Onderwerp: Re: Vraag Duitse herder Rex

Dag Marleen,

Geen probleem!

Rex is een super hond! Niet enkel ongelofelijk mooi maar ook zo lief en braaf! Hij denkt soms wel dat hij een schoothondje is!  Een beschermer en toch ook een zotteke! Zie foto’s.

Bedankt! Prettig weekend voor jullie ook!

Grtjs,

Grainne

On Sat, 28 Sep 2019 at 08:48, Marleen – Woefkesranch <> wrote:

Dag,

Mijn excuses,

Ik vind nu pas uw email,

U heeft ondertussen misschien al gebeld?

 

Best thuis in eigen tuin houden, tot 1 weekje na volwassen enting!

 

Ik kijk al uit naar zijn foto’s J

 

Fijne weekend,marleen

 

Van: Grainné McGrath [mailto:]
Verzonden: dinsdag 11 september 2018 17:10
Aan: Marleen – Woefkesranch
Onderwerp: Vraag Duitse herder Rex

Beste Marleen,

Ik heb een puppy bij jullie gekocht. Rex is geboren op 30/06. Hij heeft een grote tuin maar graag wou ik weten of we met hem al mogen wandelen. Ik vraag dit omdat hij zijn inenting nog moet krijgen op 24/09. We wandelen veel maar steeds in de tuin… Wanneer mag hij op de openbare weg.

Ik wou ook laten weten dat het een super hondje is!!! Hij is ongelofelijk lief en slim. Rex kent intussen al enkele commando’s en is zo goed als proper! Ik zal zeker een commentaar plaatsen op jullie site!!! Wij zijn zeer gelukkig!!!

Bedankt!

Mvg,

Grainne



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Duitse Herder – Binky

review for berger allemand - by ,Posted on Juni 6th, 2019
5/ 5stars

Binky, nu een maandje bij mij thuis. Top hond, super braaf, heel leergierig en vooral gezond. Tot nu toe nog geen enkele problemen gehad met de hond. Zijn oortjes gaan ondertussen af en toe staan en hij groeit als kool.
Hij heeft een grote vriendin thuis en dat gaat gelukkig ook heel erg goed!!



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Berger Allemand- Oxo

review for berger allemand - by ,Posted on Mai 27th, 2019
5/ 5stars

Un an !!!!!!



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Zora – Duitse herder

review for berger allemand - by ,Posted on April 19th, 2019
5/ 5stars

Zora 15 maanden oud.



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Zora 1jaar

review for berger allemand - by ,Posted on Januar 3rd, 2019
5/ 5stars
Zora is op 6december 1jaar geworden.
Familie Maeremans uit Wespelaar


berger allemand, duitse herder, german shepherd




De koning van de hondenweide…

review for berger allemand - by ,Posted on November 28th, 2018
5/ 5stars

Fam Cornelli- Reet

Verstuurd vanaf mijn iPhone



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Duitse Herder – luna voelt zich al thuis

review for berger allemand - by ,Posted on September 22nd, 2018
5/ 5stars

Foto luna

Verzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon

 

Super bedankt om iets te laten weten

Veel plezier samen!

Groetjes

Wannes
Woefkesranch



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Luna – Duitse Herder

review for berger allemand - by ,Posted on September 11th, 2018
5/ 5stars


berger allemand, duitse herder, german shepherd




Odin – Duitse Herder

review for berger allemand - by ,Posted on September 3rd, 2018
5/ 5stars

Hallo!

Hier wat fotootjes van Odin die ondertussen 2 weken thuis is!

Groetjes!

Nette

Verstuurd vanaf mijn iPhone



berger allemand, duitse herder, german shepherd




Siggy

review for berger allemand - by ,Posted on August 30th, 2018
5/ 5stars

Premiers jours de Siggy d ne sa nouvelle maison
Bonjour,
Voici déjà une photo de Siggy dans sa nouvelle maison. Comme vous pouvez le voir l’acclimatation se passe très bien. Elle est très câline et jouette.
Bien à vous, La famille Pirlotte



berger allemand, duitse herder, german shepherd







0 0 0