Woefkesranch hat bereits 2332 e-Mails
erhalten Von zufriedenen Kunden (seit 2014)

Durchschnittsnote für die beagle von woefkesranch


husky
Durchschnittliche Bewertung 3/5 basierend auf Bewertungen

Happy Birthday Nelson – Beagle

review for beagle - by ,Posted on Oktober 12th, 2020
5/ 5stars

 

Onze verjaardagsfoto staat op instagram: @nelson_snuffelhond .

Groetjes,

Gregory, Sophie & Nelson 🐾



beagle




Beagle – Poebe

review for beagle - by ,Posted on September 25th, 2020
5/ 5stars

Bonjour,

Merci pour le rappel de son anniversaire!

Phoebe est devenue une grande fille maintenant. Et elle a beaucoup apprécié ses premières vacances d’été (voir photo ci-jointe!).

Bien à vous,

Mvg

Caroline

Voici Poebe comme chiot



beagle




Beagle – Dina

review for beagle - by ,Posted on September 25th, 2020
5/ 5stars

Photo de ma fille Dina

 



beagle




Beagle – Snoopie

review for beagle - by ,Posted on September 25th, 2020
5/ 5stars

J’ai un an et je suis en pleine forme !

Snoopie



beagle




Polochon – Beagle

review for beagle - by ,Posted on September 18th, 2020
5/ 5stars

Bonjour, voici quelques photos de polochon! Il a déjà eu un an! Bien à vous



beagle




beagle – Chloé

review for beagle - by ,Posted on September 9th, 2020
5/ 5stars

Dag Marleen, 

Ik wou eens een fotootje doorsturen van chloé.  Super gezond .Echt een droom van een hond buiten ze moeilijk kan luisteren . Maar langs deze weg bedankt voor een super jondje 😉❤



beagle




Benny – Beagle

review for beagle - by ,Posted on September 4th, 2020
5/ 5stars
Hoi,

Een aantal weken geleden is Benny één jaar geworden.
Dat heeft hij gevierd met een weekendje aan zee: een strandwandeling, een lekker dutje, een nieuw speelgoedje (dat toch welgeteld één dag is meegegaan), een lekker gevuld been, en heel veel aandacht van zijn baasjes.
Groetjes van Benny en zijn baasjes


beagle




Nova – Beagle – 14/05/2020

review for beagle - by ,Posted on August 13th, 2020
5/ 5stars

Hoi Wannes en Marleen

Onze Nova stelt het supergoed.

Ze zit hier in een welnessresort met 4 personen die haar vertroetelen.

Ze is heel sociaal en leert vlug.

Met de pup van mijn zus kan ze zich uren amuseren.

Met Sylvester onze kater van 13 jaar loopt het stroever. Ze wil maar spelen en laat hem niet gerust. Hij verdraagt haar maar ze mag nie te kort komen.

Wij hebben een ideaal moment gekozen met de corona en de vakantie om zo Nova de juiste training te geven.

Groetjes

Patricia

Verstuurd vanaf mijn iPhone



beagle




Pepper wordt 1 jaar!

review for beagle - by ,Posted on August 13th, 2020
5/ 5stars

Bedoel je de foto waar ze op haar buik ligt? De foto die bij mij op de laatste plaats staat, daar heeft ze niets op haar pootjes, dus ik ga ervan uit dat je het op een andere foto hebt.

Ze heeft koekjes op haar pootjes en als je goed kijkt, ook eentje op haar hoofd. Dat is een trucje waarbij we ze leren om te wachten tot we ja zeggen om het koekje op te eten.

Groetjes

Elke

Super mooie foto reportage,

Wat heeft hij op de laatste foto op zijn pootjes?

Marleen van Woefkesranch

Dag Marleen en Wannes

Hierbij wat beeldmateriaal van Pepper die vandaag 1 jaar geworden is. Dank jullie wel voor dit pracht beestje!

Groetjes

Elke en Felix
 

 



beagle




Onze Jules – Beagle

review for beagle - by ,Posted on Juli 17th, 2020
5/ 5stars



beagle





Mehr laden