Dwergkeeshond – Mochi

Hallo, Wij hebben 4 jaar geleden onze hond Mochi bij jullie gehaald.

We zijn net van onze vakantie naar Center Parc met Mochi teruggekomen en hij deed het super! Hij was vroeger nog wel een druk hondje. Van 6 maanden tot anderhalf jaar was hij echt een ‚rebel‘, hij duwde zijn weg vaak uit het huis en blafte dan ook veel, maar rond 2 jaar werd hij rustiger en nu is hij ondertussen al 4 jaar en geweldig om overal mee naartoe te nemen. Hij doet het ook goed met kinderen van alle leeftijden (0,5,7,10,16,18 jaar) en natuurlijk is hij ook nog eens prachtig om naar te kijken.
Bedankt voor onze Mochi we kijken ernaar uit om nog meer tijd met hem door te brengen.
Gr. Hu
Hier zijn wat foto’s/video’s van hem
(veel foto’s en video’s, ik had geen idee wat ik wou sturen, u kunt gerust een paar weglaten)